Skip to content

Send dit kæledyr på ferie – og tag selv på ferie

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at dit kæledyr har brug for alt den opmærksomhed den overhovedet kan få. Den skal have motion, kærlighed og stimuleres på alle tænkelige måder. Når det så er sagt, er det vigtigt ikke at glemme sig selv i sin iver for at tilfredsstille sit kæledyr.

Det kan være svært at få alt til at gå op i hverdagen, når man både har fuldtidsjob, børn og kæledyr, der skal passes. Tiden er knap og man kan føle sig stresset.

Men sådan behøver det ikke at være. For hvad med, at du sendte dit kæledyr på ferie hos et dyrepension, og selv tog på en velfortjent ferie sammen med resten af familien?

Tag på afbrudsrejse og stå på ski med Sunweb

Sunweb tilbyder et hav af afbudsrejser på ski, hvor du og familien kan komme afsted til overraskende lave priser. Der er ingen tvivl om, at det er en god idé, når ”afbudsrejser” og ”ski” er en del af tilbuddet. Denne mulighed er meget attraktiv.

På den måde får du det maksimale ud af din dyrebare ferie, og du får tilmed en ferie, hvor motion er en stor del af hverdagen. Er man til afterski, er dette også en mulighed langt de fleste steder.

 

Udgivet iOm kæledyr

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *