Skip to content

Snyd ikke din kat for et godt kattefoder

Katte er et af de mest populære og elskede kæledyr i Danmark, og mange enlige har faktisk meget nytte og gavn af en kats selskab. Derved føler man sig knap så enlig, man har nogen at pusle om og værne om i hverdagen. Også mange børn elsker katte, som er nemme at have med at gøre. En kat er meget nem at passe, da den blot skal passe sig selv de meste af dage, så den skal nok sørge for at løbe rundt og lege, så du skal blot sørge for, at katten får vand samt godt kattefoder hver eneste dag. Husk ved samme lejlighed at gøre kattebakken ren og udskift jævnligt vandet i vandskålen, og så vil I kunne have glæde af en kat i mange år fremover. Men hvilken slags kattefoder bør man vælge til sin kat?

Hvilke krav bør man stille til kattefoder?

Der findes mange fordele ved at vælge godt kattefoder, når katten skal fodres hver dag. Hvis katten får madrester fra bordet og andre levninger, som ikke indeholder nok proteiner og mineraler og næringsstoffer, så vil du ikke kunne have en tilfreds kat fyldt med energi. Hvis du udelukkende giver katten leverpostej mader og andet billigt kattefoder, så vil din kat kunne risikere sygdomme med dyrlægeregninger som følge samt andre uheldige konsekvenser. Man kan forebygge dette problem ved at finde den rette slags godt kattefoder fra starten af. Måske er det lidt dyrere med et godt kattefoder, men til gengæld skal portionerne helelr ike være så store for at dække kattens energibehov, så i længden vil det være bedst for alle parter, hvis du kan finde din kats mest elskede kattefoder i en god kvalitet. Den bør indeholde et højt indhold af kød og andre råvarer i høj kvalitet. Man skal være opmærksom på, at der findes specielle blandinger til killinger, og visse katte har allergi, som man skal tage hensyn til i valget af deres kattefoder. Man kan både anvende tør- og vådfoder, og man bør eksperimentere med de forskellige typer af kattefoder, indtil man finder kattens favoritter.

Hvor køber man kattefoder i høj kvalitet?

Kattefoder kan købes mange steder, og ud fra prisen burde der også være meget kattefoder i høj kvalitet omkring i butikkerne, men man får oftest mest for pengene ved at købe kattefoder i en webbutik, hvor man udelader forhandleravancen og andre unødvendige udgifter til personale og husleje, hvorved man på få dage kan få tilsendt pakker med kattefoder til yderst fornuftige og konkurrencedygtige priser. Olivers er en af de mest kendte webbutikker, som har et stort udvalg af kattefoder i høj kvalitet. Man kan starte med at købe de små prøvepakker, hvorefter man ser kattens yndlingsprodukter, som man bagefter kan bestille i støre pakker og opnå gode mængderabatter på. Hos Olivers.dk kan man både få kattefoder til killinger, gluten- og kornfri produkter samt kattefoder fremstillet som et afbalanceret fuldfoder af enten fisk, kylling, okse eller anden slags animalsk protein. Fuldfoderet bør dels være velsmagende samt fyldt med næringsstoffer. Naturligvis bør man undgå kattefoder med tilsætning af kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler.

 

 

Udgivet iKatte

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *