Skip to content

Overvejelser når du skal vælge en hunderace

Når man beslutter sig for, at anskaffe en hund til sig selv eller sin familie, findes der langt flere elementer, der bør overvejes inden valget af hunderace, end mange aner.

Når man skal vælge en hunderace, skal man overveje hvad hunden skal bruges til; skal det være en familiehund, en man kan have med på jagt, en man kan dyrke sport med og så videre. Samt hvor meget tid man har til at lufte den og sørge for, at den får motion.

Nogle hunde er meget aktive anlagt, hvorimod andre hunde slet ikke kan holde til så meget motion, andre hunde kan være meget familievenlige og sociale, hvor andre kan have langt mere temperament og derfor ikke passende, hvis man har små børn, der skal være omkring hunden.

En hunderace til enhver personlighed

Der findes enormt mange krydsninger af hunde og der er derfor rig mulighed for, at man tilpasser hunderacen til ens egen personlighed og livsstil og på den måde får det bedste match muligt. Man kan fx vælge en allergivenlig hund, hvis man har tendens til allergi eller blot ikke har tid/lyst til, at fjerne hundehår i sit hjem hele tiden og på den måde har man altså sørget for, at man finder sit bedste match.

Køb hundefoder, der passer til din hunderace

Det er vigtigt at du også sørger for at købe kost der passer til den hund du vælger. Hos Olivers.dk kan du finde alt det bedste hundemad, der er skærddersyet til netop din hund. Se alt Olivers hundefoder her.

Billede: nikoretro

Udgivet iHunde

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *