Skip to content

Sådan bringer du dine kæledyr sammen

Når man først har anskaffet sig et kæledyr, kan det være fristende at anskaffe sig flere, både flere af den samme type kæledyr, fx en hund og en hund, men også at blande forskellige slags kæledyr, som fx en hund og en kat. Men dette kan være en stor udfordring, da ikke alle dyr bliver gode venner med det samme og hvad gør man så?

Man kan aldrig vide om ens første dyr og nyanskaffede dyr vil komme godt ud af det med hinanden, uanset om man fx har valgt to hunde af samme race, eller en social og familievenlig hund med en social og familievenlig kat. Nogle af dyrene bliver straks bedstevenner, hvor der i andre tilfælde kan opstå slagsmål og lign.

Et godt udgangspunkt, når du anskaffer dig flere kæledyr og ønsker at bringe dem sammen er, at placere dem i et ukendt miljø, det vil altså sige, at det ikke skal være i stuen, hvor din hund plejer at være, da hunden kan risikere at føle, at det nye kæledyr bryder ind på dens territorium. Ved at placere dyrene i et ukendt miljø, vil ingen af dyrene have tilknytning til stedet og de vil derfor have lettere ved at blive gode venner. Dette er altid en god idé, når dyrene skal mødes første gang, men det kan også hjælpe, hvis dyrene har mødt hinanden og problemerne er opstået.

Hvis du har brug for hjælp til at finde ud af hvilket kæledyr du gerne vil have så prøv vi unges test om kæledyr.

 

Udgivet iOm kæledyr

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *